Doucheglas op maat


Klik hier om naar deze producten te gaan

Doucheglas. Wat is het?
Doucheglas is glas dat speciaal behandeld is tegen kalk.
Natuurlijk kan elk type glas gebruikt worden om een douche af te schermen; maar meestal met onderhoudsproblemen achteraf.
Anti-kalk glas dus. 
Het glas voor de douche wordt op maat gemaakt en daarna wordt het 'gebakken' tot veiligheidsglas. 
Zo wordt het glas vele malen sterker dan voorheen en wordt het bij eventuele braak 'veilig'.
Het glas kan nu nooit meer breken in grote stukken, die u kunnen kwetsen; maar valt bij braak in duizenden kleine stukjes, die in het slechste geval slechts zeer kleine oppervlakkige verwondingen kunnen veroorzaken.
De antikalk laag of lagen, want al ons doucheglas, wordt voorzien van deze antikalk laag aan de beide kanten van het glas.
Die laag wordt voor het bakken van het glas aangebracht en is dus blijvend! Geen laag die ,zoals sommige goedkopere aanbieders kan afbladeren met de tijd.

Doucheglas op maat dus.
Voorbeeld:
Je hebt een bad tussen twee muren in staan, maar nu wil je daar een inloopdouche van maken.
De ruimte die er is tussen de twee muren is 167cm. Perfect voor een inloopdouche, maar zonder een douchebak op maat en zonder doucheglas op maat wordt dit onmogelijk.
Het glas op onze website staat op de foto's meestal in gewoon helder transparant glas. Maar uiteraard zijn er diverse glassoorten en glasdiktes die kunnen verkregen worden.
Donker glas of glas met een matte band of zelfs '1 kant doorkijk' spiegelglas voor uw douche is mogelijk.
Vind je niet direct wat je zoekt op onze website, contacteer ons vrijblijvend, we hebben vast en zeker wel een oplossing voor u.

Klik hier om naar deze producten te gaan
Share our website