Naadloze douchemuren


Naadloze douchemuren...een douche zonder voegen = een douche zonder zorgen!

Maar al te vaak zien wij waterdoorsijpeling, vocht of schimmel in klassiek betegelde douches.
Tegels in een douche zijn eigenlijk een slecht idee, zowel als douchevloer of als wandbetegeling.
Ook al worden er speciale vliezen en dergelijke gebruikt; vaak treden binnen de korste keren problemen op. En eens de zwarte schimmel in de voegen leeft, is er meestal geen hoop meer.
Tot voor enige tijd geleden bestonden er enkel tegels om een douche mee te bekleden; maar heden bestaan er veel betere oplossingen onder de vorm van waterdichte panelen die volledig zonder voegen kunnen geplaatst worden als douchewand.
Alle hieronder besproken waterdichte panelen, kunnen zowel in renovatie of nieuwbouw geplaatst worden. Tevens is het mogelijk alle soorten panelen gewoon bovenop uw bestaande tegels te plaatsen; waardoor het bijvoorbeeld heel simpel is om van een ligbad om te schakelen naar een inloopdouche met naadloze douchemuren.
Een naadloze douche of een naadloze badkamer is dus geen droom meer!

*Solid surface wandpanelen (klik hier om naar dit product te gaan)
Dit zijn panelen gemaakt in composietsteen, bestaande uit 70% natuurmineralen (aluminiumhydroxide) en 30% harsen (acrylhars) en eventueel kleurpigmenten.
Deze solid surface douchewanden zijn 100% waterdicht, kleurvast en volledig porievrij. Solid surface is in de volksmond beter gekend als Corian (wat een merknaam van solid surface is).
Deze panelen werden vroeger vooral gebruikt als werkblad in de keuken, maar door het gebruiksgemak heeft het materiaal ook de weg naar de badkamer gevonden.
Standaard is een paneel 1cm dik, 255cm hoog en 90cm breed. Maar wij kunnen deze panelen tegen elkaar verlijmen met een speciale tweecomponentenlijm; zodat elke gewenste lengte of breedte mogelijk wordt; en dit volledig naadloos. 
Het eindresultaat van een douche of badkamermuur bekleedt met dergelijke panelen is dan ook prachtig te noemen.Er staan verschillende naadloze douches met deze panelen in onze showroom, dus kom ze vrijblijvend eens bekijken.
Wij kunnen voor u elke douche op maat maken; volledig naadloos! Een echte aanrader in uw badkamer.

*Pvc douchepanelen (klik hier om naar dit product te gaan)
Dit zijn waterdichte xxl-pvc-panelen. Wij verkopen die panelen om een douchewand of een volledige badkamer mee te bekleden, maar uiteraard zijn deze panelen ook perfect geschikt voor andere ruimtes. Een zolderkamer maken, garage of tuinhuis muren bekleden? Het kan uiteraard allemaal met deze super panelen.
Elk paneel is 1cm dik, 270cm hoog en 100cm breed. Ze passen in elkaar doormiddel van tand en groef. De panelen zijn ook voor een doe-het-zelver gemakkelijk te plaatsen.
In de hoeken en op het einde wordt er een, daarvoor gemaakt, pvc afwerkingsprofiel gebruikt.
Pvc-douchewanden zijn goedkoop, kleurvast en zeer gemakkelijk in onderhoud door hun waterafstotend oppervlak.
Het is dus slechts een klein werk om deze panelen te plaatsen en zodoende een naadloze badkamer of naadloze douche te hebben. 

*Acryl douchewanden (klik hier om naar dit product te gaan)
Aryl douchewanden, zijn gemaakt van...hoe kan het anders: acryl.
Dit duurzame materiaal is gemakkelijk te onderhouden; al is het materiaal iets minder kras-bestendig dan alle andere naadloze douchepanelen die we hier voorstellen.

*Waterproof volkern panelen (klik hier om naar dit product te gaan).
Deze panelen zijn 100% waterbestendig, slagvast, krasvast en kleurvast.
Het is het nieuwste op het gebied van het mooi en stijlvol waterdicht maken van een douche of badkamer.
Verschillende texturen en kleuren zijn beschikbaar. De panelen hebben een dikte van 8mm. Afmetingen: 122cm x 305cm of 183cm x 305cm. Dus ook de grootste douches kunnen bekleedt worden met deze watervaste douchewanden. Goedkoper dan solid surface douchewanden maar iets duurder dan pvc-douchewanden, zijn deze panelen een uiterst goeie keuze voor een moderne én betaalbare naadloze inloopdouche of douche.


 
Share our website